Over mij

Mijn naam is Jérôme Stegeman. In mijn spirituele zoektocht ben ik via mindfulness bij Reiki uitgekomen. Ik was meteen onder indruk van de kracht van Reiki. De verdieping die deze levensenergie me heeft gegeven had ik nooit alleen door middel van gesprek kunnen bereiken. Dit was van een ander niveau. Al snel voelde ik dat ik dit met anderen wilde gaan delen, en besloot me te laten inwijden in Reiki.

De ervaringen die ik zelf met Bach-bloesemremedies had, overstegen al mijn verwachtingen. Ik was in eerste instantie sceptisch tegenover de remedies, maar het was alsof een wondertje gebeurde toen ik ze toch een kans gaf. Het bracht mijn emoties in balans en dit gaf me de rust om naar binnen te keren. Zodoende werd dit dus het volgende instrument waar ik me in ging verdiepen. In de praktijk werk ik nu graag met de bloesems en zet hun zachte kracht regelmatig in tijdens het traject met een cliënt.

Op dit moment zit ik in het 4e leerjaar voor de opleiding tot spiritueel energetisch therapeut/healer. Dit is een mooie aanvulling voor Pacifica Praxis. Deze opleiding is een ware verrijking en heeft mij persoonlijk al veel inzichten en ervaringen gegeven waar ik erg dankbaar om ben.
Daarnaast volg ik een cursus voor mediumschap. Na 3 jaar heb ik inmiddels mijn eigen manier van communiceren met gene zijde ontwikkelt. Ook deze opleiding heeft mij weer een extra tool gegeven waarmee ik mensen mag begeleiden  op hun pad naar bewustwording en vrede.  Een extra verdieping in mijn praktijk.
Recent ben ik gestart met de opleiding tot Kundalini yoga teacher.